imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Dizajn memoranduma

U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila koja bi trebalo poštovati, a jedno od njih je da svako preduzeće ima sopstveni memorandum, originalnog dizajna, koji se uklapa u vizuelni identitet te firme. Memorandum je list papira, obično A4 formata, koji se koristi u poslovnoj prepisci, za izradu predračuna i faktura, kao i u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji sa klijentima.

Veoma je važno uklopiti dizajn memoranduma sa korporativnim identitetom kompanije, jer to umnogome pomaže promociji sopstvenog brenda. Memorandum mora da sadrži logotip kompanije, njen slogan, kontakt podatke, kao i PIB i brojeve tekućih računa. Klijenti često smetnu sa uma ove podatke, ali će se veoma lako podsetiti ukoliko ti podaci postoje na Vašem memorandumu. Memorandum je potreban svim firmama čiji je cilj uspešno poslovanje i sticanje poverenja od strane klijenata.

Rok izrade idejnog rešenja memoranduma je obično od 3 do 7 dana.

Cena izrade dizajna memoranduma je 45 eura, ukoliko imate logo, a ukoliko mi radimo i dizajn logotipa, cena dizajna je 110 Eura.

Rok za štampanje memoranduma kod nas je 3 do 7 dana, a ukoliko radite ponovno štampanje, bez velikih izmena u dizajnu, taj rok može biti mnogo kraći.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem kontakt formulara ili pozovite 060.321.1.320; 064.321.1.320


Dodatne informacije