imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaze Beograd

 

Ambalaža bilo kog proizvoda je mnogo više od samog pakovanja. Njena svrha je direktna komunikacija sa kupcima.

Kvalitetan dizajn ambalaže izdvaja proizvod iz mora sličnih proizvoda i u znatnoj meri učestvuje u stvaranju brenda. Dizajn ambalaže počinje stvaranjem grafičkog dizajna cele palete proizvoda, kako bi se svaki od njih uklopio u liniju kojoj pripada. To je jezik koji potrošači veoma lako razumeju i uz pomoć kojeg će lakše dolaziti do vašeg proizvoda na prepunim gondolama hipermarketa.


  • Kartonska ambalaža, papirne kese, kutije

 

Prateći savremene trendove u dizajnu ambalaže koje nam nameće globalno tržište, u mogućnosti smo da vam ponudimo kartonsku ambalažu, papirne kese različitih dimenzija, kao i male kutije dopadljivog dizajna izrađene po najsavremenijim standardima.

U cenu izrade kartonske ambalaže, papirnih kesa i malih kutija ulazi: izrada dizajna ambalaže, izrada štanca, usluge štampanja, dorada i opremanje proizvoda.

Kutije mogu biti izrađene od: kartona, talasastog kartona (lepenke), jednoslojnog, dvoslojnog ili višeslojnog papira, drveta ili od novih materijala koji se često koriste pri pakovanju proizvoda.
Leptiric-za-decaka-1 Leptiric-za-devojcice-1

Ukoliko želite da vaši proizvodi budu upakovani u savremeno dizajniranu i veoma kvalitetno izrađenu ambalažu, koja će kupcima delovati privlačno na policama supermarketa, nazovite nas telefonom ili nas konktakirajte preko kontakt formulara. Naši brojevi su: 011/2197-573 i 064/321-1320, a mi ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 


Korisni linkovi:

Dodatne informacije