imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Multimedijalne prezentacije

CD/DVD prezentacija je veoma efikasan način predstavljanja vašeg poslovanja, jer je velika upotreba kompakt diskova i DVD medija učinila da ovaj oblik prezentovanja postane jedan od najefikasnijih u današnje vreme. Multimedijalna kompozicija zvuka, slike, video materijala, teksta i grafike može zaista ostaviti veoma jak utisak na publiku.

Multimedijalna CD/DVD može biti i u mini formatu ili kao multimedijalna vizit kartica, što je veoma popularano. Elektronske vizit kartice imaju na sebi sasvim dovoljno mesta za multimedijalnu prezentaciju vaše firme.

Sve multimedijalne prezentacije se izrađuju u Flash tehnologiji koja objedinjuje zvuk, sliku, video, animaciju i interakciju sa korisnicima.

Ove prezentacije nisu ograničene samo na elektronske vizit kartice, već ih je moguće snimiti i na CD ili DVD.

U okviru multimedijalne prezentacije je moguće postaviti fajlove, na primer one koji su odrađeni u Wordu ili PDF fajlove, tako da je ovo idealna verijanta za izradu elektronskih knjiga.

Proces izrade Multimedijalne prezentacije obuhvata: dizajn prezentacije, izradu mastera, umnožavanje, štampanje diskova, štampanje omota i pakovanje u odgovarajuću ambalažu.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem kontakt formulara ili pozovite 060.321.1.320; 064.321.1.320


Korisni linkovi:

Dodatne informacije