imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

FAQ

image

Često postavljana pitanja

Gde mogu naći primere vaših radova? - Primere naših radova možete naći u rubrikama Projekti, Klijenti ili Projekti u toku.

Možete li mi izdati račun za vaš rad? – Naravno. Biznis Planet, čiji je Web Korporacija sastavni deo, je registrovana za konsalting i menadžment usluge i specijalizovana je za usluge web dizajna izdaje račune svojim klijentima.

Koliko je vremena potrebno za izradu sajta? - Brzina izrade web sajtova najviše zavisi od pripremljenosti materijala. Ukoliko postoje gotovi tekstovi, bilo da su u elektronskoj ili štampanoj formi, za rubrike npr. ''o nama'' ili pripremljen katalog proizvoda, opis usluga i slične materijale, kao što su fotografije na CD-u, Vaš web sajt bi mogao da bude završen i vidljiv na internetu u roku od 7 dana.

Da li radite redizajn sajtova? - Naravno. Ukoliko ste nezadovoljni Vašom internet prezentacijom, ukoliko ona ne donosi očekivane rezultate, ukoliko je zastarela ili nefunkcionalna, Vama je neophodno redizajniranje sajta i optimizacija za pretraživače, a sve u cilju što veće posećenosti koja Vam može dovesti više potencijalnih klijenata.

Primate li gotov web dizajn u Photoshopu, Corelu, Ilustratoru i da li to utiče na konačnu cenu? - Ukoliko Vi već imate pripremljen osnovni dizajn Vaših web stranica u nekom od navedenih grafičkih programa, tada se u cenu uračunava određeni popust, koji po pravilu iznosi 25% cene koja se naplaćuje za originalni dizajn sajtova. Ovo se odnosi na izradu web sajtova, kao i na izradu rešenja vizit kartica, memoranduma i koverata.

Da li postoji popust na izradu grafičkih rešenja koja obuhvata Corporate Identity ukoliko Web Korporacija izradi sajt? - Ukoliko Vam mi izrađujemo web sajt, naravno da postoji popust pri izradi vizuelnog dizajna za sav štampani materijal koji bismo uradili za Vas, a to uključuje: vizit kartice, memorandume, koverte, kataloge, flajere, liflete, brošure, kao i dizajn ambalaže.

Ako želite da se dodatno informišete o izradi Vaših web stranica, redizajnu, optimizaciji, promociji, dizajnu i izradi štampanog materijala ili ambalaže, kontaktirajte nas putem telefona 060.321.1.320; 064.321.1.320 ili putem našeg kontakt formulara. Savete ne naplaćujemo i rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.

 

Dodatne informacije