imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

O nama

Web Korporacija barcode

Web Korporacija je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva autora na poslovima: web dizajna, grafičkog i industrijskog dizajna i poslovima vezanim za advertajzing i marketing.

Projekti: Kolibica, Čudesna Šuma, Biznis Planet, Moja Bašta, Natura Medica, Filmski Svet i Serbian Brandy su dali rezultate iznad svih očekivanja i postali veoma prepoznatljivi na internetu.

Primenom nesvakidašnjih, novih tehnika u sferama marketinga i poboljšanja direktne prodaje i prodaje putem interneta, postigli smo zavidne rezultate. Naši klijenti sa zadovoljstvom komentarišu povećano interesovanje za njihove proizvode i usluge i primetan skok potražnje za istim.

Specijalizovali smo se za planiranje poslovanja kroz izradu biznis planova i investicionih projekata za mala i srednja preduzeća, kao i za planiranje, sprovođenje i praćenje marketinških kampanja naših klijenata u cilju poboljšanja njihovog pozicioniranja na tržištu i povećanja prodaje proizvoda i usluga koje se nalaze u njihovoj ponudi.

Osnovni cilj biznis plana podrazumeva kvantitativno definisanje planiranih aktivnosti preduzeća u narednom periodu, analizu potrebnih resursa za realizaciju definisanog cilja, sagledavanje potencijalnih prepreka i stvarnih mogućnosti preduzeća da se realizuje planirani cilj, kao i razmatranje mogućih efekata na budući ekonomski položaj preduzeća.

Marketing plan je dokument u kome su do detalja razrađeni postupci koji moraju biti sprovedeni da bi se postigao marketinški cilj. Može biti napravljen za određeni proizvod ili uslugu, brend ili liniju proizvoda. Marketing plan pokriva aktivnosti između jedne i pet godina.

Marketing plan može biti deo šireg (biznis plana) Solidna marketinška strategija je osnova dobro napravljenog marketing plana. Dok marketing plan sadrži spisak planiranih aktivnosti, ukoliko ne postoji dobro izvedena kampanja, veoma je mala korist od njega.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o izradi svojih web stranica, redizajnu, optimizaciji, promociji ili samo želite mišljenje o postojećim stranicama, nazovite nas telefonom ili nas konktakirajte preko kontakt formulara. Savete ne naplaćujemo, telefonski razgovor Vas ni na šta ne obvezuje. Naši brojevi su 060/321-1320 i 064/321-1320, a mi ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Dodatne informacije