imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Web dizajn

Web sajt je odavno postao potreba u svakodnevnom poslovanju. Firme koje su ranije ušle na virtuelno tržište, sada su mnogo bolje pozicionirane od onih koji su dugo zanemarivali potencijalne klijente koji se nalaze u virtuelnom svetu. Ukoliko uzmete u obzir da 40% domaćinstava u Srbiji ima računar, a da 33,2% koristi internet i da je broj korisnika interneta u 2008. povećan za 300.000 u odnosu na 2007. shvatićete da je to ciljna grupa koja se ne sme zanemariti.

Profesionalni dizajn web sajtova karakteriše originalno grafičko rešenje, jednostavnost, preglednost, lako i brzo pronalaženje traženog sadržaja. Ove osobine će zadovoljiti potrebe novih posetilaca Vašeg sajta, a uticaće na to da se oni koji su ga već posetili ponovo vrate i pogledaju novi sadržaj.

Kvalitetan, originalan i prepoznatljiv dizajn vašeg sajta je neophodnost u savremenom poslovanju.

Dizajn web sajta se mora uklapati u vizuelni identitet firme. Mora se obratiti pažnja na odabir boja i logotip, kako vaš sajt ne bi odudarao od ostalih elemenata koji reprezentuju vašu firmu.

Pored ovoga, naše sajtove karakteriše i dobra brzina učitavanja, laka navigacija i kompatibilnost sa web browserima (programima koje koristite za pregled sajtova, npr. Internet Explorer, Mozila Firefox ili Opera...)


Korisni linkovi:

Dodatne informacije