imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Reklamna kampanja

Upravljanje bilo kojom kompanijom, javnom ustanovom ili nevladinom organizacijom danas obuhvata i menadžment komunikacije te organizacije sa ostalim organizacijama i javnošću. Zato je neophodno postojanje strateški osmišljenog programa odnosa sa javnošću tj. PR-a.

 

Ova strategija obuhvata sledeće segmente: Odnose sa medijima; pripremu saopštenja za medije; organizaciju press konferencija; internu komunikaciju; brigu o klijentima; brendiranje i korporativni identitet kompanije; advertajzing i medijske kampanje; osmišljavanje, izradu i distribuciju promotivnog materijala; planiranje i realizaciju događaja u cilju bolje promocije kompanije; veštinu komunikacije; organizaciju intervjua; planiranje i sprovođenje internet kampanja; projektni menadžment; lobiranje i krizni PR.

 

U cilju što boljeg upoznavanja sa planiranjem i sprovođenjem marketinške strategije Vaše kompanije, možete nas kontaktirati radi konsultacija i zakazivanja sastanka gde se možemo bolje upoznati sa Vašim radom i izaći pred Vas sa konkretnim predlozima. Naši brojevi su 060/321-1320 i 064/321-1320, a možete nas kontaktirati i putem kontakt formulara.

 

Dodatne informacije