imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

SE Optimizacija

Optimizacija web sajtova

SEO (Search Engine Optimization) je deo internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na pretraživačima za ključne reči koje najviše odgovaraju sadržaju tih stranica. Cilj optimizacije je povećanje ciljane posećenosti web stranica putem pretraživača, čime se povećava i broj kontakata ili direktna prodaja.

Ako mislite da je Web sajt nebitan za vaše poslovanje, pošto ne dovodi nove mušterije, onda sigurno niste ni svesni da je to zato što vaš sajt tavori negde ispod prvih 20 u spisku koji pretraživači Interneta (pre svega Google!) izbaci po onim ključnim rečima koje ukucavaju vaše potencijalne mušterije.
Zato vam preporučujemo da u pročitate zašto je neophodna optimizacija sajta.

Upiti tj. ključne reči ili fraze koju posetioci pretraživačkih mašina ukucavaju tako da im se u rezultatima pretrage na prve dve strane pojavi i link ka vašem sajtu imaju neverovatnu važnost. Na mnogim primerima se nedvosmisleno pokazalo da saobraćaj koji na sajt dolazi preko Internet pretraživača može umnogostručiti ili pak uništiti profit kompanije. Pravilno definisane ključne reči utiču na to da posetioci koji na vaš sajt dođu preko Internet pretraživača uvećavaju kvalitet poslovanja kompanije u tri aspekta - publicitet, posećenost sajta, pa tek kasnije i profit.

Zato ulaganje u optimizaciju sajta za pretraživače Interneta, kako konstantno tako i kampanjsko, donosi izuzetne rezultate.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem kontakt formulara ili pozovite 060.321.1.320; 064.321.1.320


Korisni linkovi:

Dodatne informacije