imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Analiza poseta na sajtu

Analiza posecenosti sajta
Jedna od najvećih prednosti Web-a je mogućnost da vidite detaljnu statistiku pristupa Vašem Web sajtu. Google Analytics omogućava svojim klijentima da pogledaju detalju statistiku poseta - koliko imate dnevno poseta, iz kojih zemalja dolaze vaši posetioci, u koje doba dana je vaš sajt najposećeniji, koje Web stranice vašeg Web sajta su najposećenije, koje ključne reči su uputile posetioce na Web sajt, itd.

Na primer, postavili ste na Internet vašu Web prodavnicu i sada vas interesuje koliko imate posetilaca, koji ih proizvodi interesuju, koliko se dugo zadržavaju i da li ponovo dolaze na vaš sajt...

Svima nama su pri poseti bilo kojoj prodavnici bitne dve stvari:

  • da brzo i lako pronađemo željeni proizvod, i
  • da nam prodavac pruži sve potrebne informacije.

Ako prodavac nije ljubazan i spreman da vam pomogne, verovatno nećete više nikada doći u tu prodavnicu. Isto pravilo važi i na Internetu-posetilac u vašoj online prodavnici želi da na lak i jednostavan način pronađe sve informacije o proizvodu koji želi, uz mogućnost da vas kontaktira ukoliko ima dodatnih pitanja.

Na Webu ćete isto kao i u realnoj prodavnici izgubiti kupce ako ne odgovorite njihovim potrebama. Međutim, mnogi vlasnici online prodavnica smatraju da se sve završava postavljanjem Web kataloga i sistema za naručivanje. Nudimo Vam uslugu analize poseta na Vašem web sajtu u cilju boljeg razumevanja onoga što Vaši posetioci i potencijalni kupci/klijenti traže od Vas.

Usluga Analize poseta web sajta u trajanju od 1 godine, sa podnošenjem mesečnih izveštaja i konstantnom komunikacijom sa Vama u cilju ispravljanja grešaka i poboljšanja performansi sajta iznosi 200 Eura. U ovu cenu ulaze i sve sitnije popravke sajta.

Ulaganje u optimizaciju sajta za pretraživače Interneta, kako konstantno tako i kampanjsko, donosi izuzetne rezultate.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem kontakt formulara ili pozovite 060.321.1.320; 064.321.1.320


Korisni linkovi:

Dodatne informacije