imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Dizajn vizit kartica

kutije-za-vizit-karte
Vizit kartica je neophodni deo korporativnog identiteta svake kompanije, bez obzira na njenu veličinu. Kao takva, mora se uklopiti u imidž koji firma želi da predstavi javnosti i poslovnim partnerima.

Kvalitetan i dopadljiv dizajn vizit karte je jedna od prvih stvari koje vaši partneri primećuju u poslovnoj komunikaciji. Kada nekome ostavljate podsetnicu, veoma je bitno da ona to i ostane – podsetnica na vas i ono što predstavljate. Ukoliko je vizit karta pažljivo dizajnirana i kvalitetno izrađena, osoba kojoj ste je ostavili je sigurno neće baciti. Mnogo je verovatnije da će je pokazivati svojim saradnicima kada to bude potrebno, jer ćete ostati upamćeni.
dizajn-vizit-kartica


Neuporedivo bolji utisak na druge možete ostaviti kada vizit kartu izvadite iz kutije za vizit kartice, nego kada je izvadite iz zadnjeg džepa ili novčanika. Zato svim našim klijentima uz dizajn i izradu vizit kartica poklanjamo drvenu kutijicu za vizit kartice.
drvene-kutije-za-vizit-karte
Ukoliko želite da se dodatno informišete o dizajnu vizit kartica, nazovite nas telefonom ili nas konktakirajte preko kontakt formulara. Naši brojevi su 060/321-1320; 064/321-1320, a mi ćemo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Dodatne informacije